Laatst bijgewerkt:

Over ons

Ter Wereld

 

Leuk dat je de tijd neemt om deze bijzondere hoek van het internet te bezoeken. Nu je hier bent, laat me je kort introduceren in de wereld van onze website.

Mijn naam is Kevin, en ik ben gepassioneerd door lijstjes. Zo gepassioneerd zelfs, dat ik ben begonnen met het samenstellen ervan. Ik kon niet altijd antwoorden vinden op mijn vragen, dus besloot ik ze zelf te schrijven. Zo ontstond deze website, bedoeld om anderen te helpen in hun zoektocht. Wil je weten wie de oudste man ter wereld is? Of ben je benieuwd naar de snelste auto of de hoogste berg? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze onderwerpen waarover we schrijven.

Ons doel is om artikelen te bieden die aangenaam lezen, maar toch alle essentiële details bevatten om een compleet beeld te schetsen, zelfs als we daarvoor complexe en technische termen moeten gebruiken.

Deze website is niet zomaar een verzameling top 5, top 10 of top 25 lijsten. Nee, wij concentreren ons op datgene wat echt telt: de nummer één positie in elk onderwerp. Wij geloven dat dit is waar mensen echt naar op zoek zijn, en we streven ernaar om die informatie op een leuke en informatieve manier te presenteren.

Dus daar heb je het, een iets langere 'korte' inleiding over onze website. Mijn excuses voor het kleine beetje overdrijving, maar soms heb je nu eenmaal meer woorden nodig om een verhaal te vertellen. Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan onze website en de informatie die je hier vindt!